Om mig

Politiker i Hässleholms kommun med uppdrag i styrelsen för Moderaterna Hässleholm, Barn- och utbildningsnämnden samt Kommunfullmäktige.

Det är inte lönt att prata om varken samhällsansvar eller arbetsmarknad om vi inte först ser till att ha livskraftiga företag av alla de slag. Grundpelaren i vår ekonomi är enskilda människor som skapar!

Utbildningsfrågor står högt på agendan. Sverige ska vara en forskningsnation att räkna med. Lärandet börjar redan i förskolan, vi får inte vara rädda att mata barnen med kunskap redan från tidiga år!

I övrigt är resa ett favoritnöje, vare sig det är i Skåne, stämmor i mellansverige eller ner till Bryssel 🙂

IMG_0116 IMG_0126 IMG_0130

IMG_0072 IMG_0073 IMG_0070

Bakgrund i övrigt:

Kandidatexamen inom beteendevetenskap, D-nivå i filosofi/religionshistoria samt en halvannan Pol mag. Det blev intensiva fem år i Lund (inkl frekventa utlandsvistelser). Sedan kom jag på att näringslivet är roligast så sedan 07 har jag arbetat med marknadsföring och försäljning. Och såklart – sedan 01 med politik i större eller mindre omfattning beroende på var livet har tagit mig i övrigt.

Brinner för att skapa förändringar, tycker inte om att uggla hemma, tycker världen är fantastisk med alla sina olika människor!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s